KWALITARIA KAMPERLAND

KWALITARIA KAMPERLAND Echt waar. Proef maar.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 197 beoordelingen
8 jan 2022 om 21:23 Goede kwaliteit en snelle levering!
7 jan 2022 om 19:52 Super geregeld Netjes bezorgd op het vakantiepark
3 jan 2022 om 21:24 De friet’n waere een bitje korte stiksjes aol en een bitje hard… vadder was’t prima, hoeie snacks en snelle bezurging
1 jan 2022 om 19:55 de tijd die aangegeven was van de daadwerkelijke bezorging scheelde veel (30 vs 60 minuten) maar het eten was lekker en we kregen zelfs extra brood bij de soep! de friet was wel wat slap.
18 dec 2021 om 21:52 De tijd tussen bestellen en bezorgen was veel te lang en ook veel langer dan aangegeven was. Dit was de derde keer dat we erg lang hebben moeten wachten. Daarbij was de bestelling ook iets afwijkend van wat er besteld was, friet speciaal ipv mayo/ui.
22 nov 2021 om 6:09 Was wee buut’n heweun lekker!
4 nov 2021 om 20:33 Patat leek opnieuw gebakken , taai en niet heel warm . Ook verbrande en kleine harde stukken .
27 okt 2021 om 22:54 Hoêd eten en lekker vlot bezurgd!! Oâns bin stik tevreê!
25 okt 2021 om 10:00 Normaal super tevreden over het eten, dus dit keer een keer besteld. 30minuten bezorgdtijd was aangegeven, dit duurde echter 2uur... Eten was lauw, en veel oude friet.
7 okt 2021 om 21:44 We hadden friet voor 4 personen besteld, en je kon er makkelijk met 6 van eten zoveel dat het was. Het eten was erg lekker, goed warm, en snel binnen 30 min bezorgd. Ik snap de slechte reviews niet zo goed, want wij hadden echt niets te klagen!
27 sep 2021 om 20:41 Goede service met het bezorgen!
19 sep 2021 om 20:57 Eten goed, na 3 keer bellen kwam het een keer!!!